Matchrapport Charlton - Sheffield W

Championship: The Valley, Lör 1 nov kl 16:00
Resultat:
1 - 1  (0 - 1)
Domare: Andy D`Urso
Publik: 16 850

Målgörare
70 Vetokele 27 Drenthe
   
   

Matchen mot Sheffield W blev en liten kopia på matchen mot Fulham där motståndarna var bästa laget i första halvlek och Charlton i andra halvlek. Men denna gången kunde vi kvittera och 1-1 får nog anses som rättvist, men om vi skall hänga på i toppen får vi nog börja med att spela in lite trepoängare igen, men sen är frågan om vi verkligen är ett topplag med spelarna vi har till förfogande !? Extra kul var i alla fall att Igor Vetokele var tillbaka efter sin skada och naturligtvis var det även han som gjorde vårt mål !

Efter den lite för stora förlusten mot Fulham, skulle nu Charlton studsa tillbaka när man tog emot Sheffield W hemma på The Valley i en match som var ganska lik föregånde match mot Fulham.
Gästande Sheffield W var bäst i första halvlek och Charlton studsade tillbaka i andra, så 1-1 var ett ganska rättvist resultat.

Bob Peeters ändrade lite i laget då Rhoys Wiggins och Yoni Buyens var tillbaka och även 17 årige Karlan Ahearne-Grant fick också chansen från start i en uppställning som mest liknade 4-3-3.
Första chansen blev Charltons då Jordan Cousins nickade över i ett mycket bra läge efter 12 minuter och även gästerna skapade bra läge, men det var först i 27 minuten som det hettade till ordentligt och då gör också ständigt farlige Royston Drenthe 0-1 när han skär in från sin kant och prickskjuter in bollen i Stephen Henderson bortre hörn.
Strax därefter var bortalaget framme igen, men Charlton höll tätt och Bob Peeters mannar gick till pausvila med 0-1.

I pausvilan ändrade coach Peeters direkt då han plockade ut Karlan Ahearne-Grant för att sätta in islänningen Johann Gudmundsson och direkt fick man lite bättre balans i laget.
När man sedan även plockade in Igor Vetokele så blev det även bättre spets framåt och redan efter fyra minuter gjorde inhoppande Vetokele 1-1 snyggt framspelad av Rhoys Wiggins. 
Sedan hade även Charlton chansen att avgöra matchen, men trots bra chanser av Igor Vetokele, Rhoys Wiggins och Lawrie Wilson slutade matchen 1-1 vilket också får anses som rättvist.

Nu är det match igen i morgon borta mot Leeds och vill Charlton hänga på i toppen så skall man nog plocka en trepoängare i den matchen, men frågan är ju om vi har ett tillräckligt bra lag/trupp för att kunna utmana topplagen !?
 

Laguppställning Charlton

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Wiggins

Buyens
Cousins
Jackson (Wilson 81)

Moussa (Vetokele 65)
Tucudean
Ahearne-Grant (Gudmundsson 46)

Laguppställning Sheffield W

Westwood

Palmer
Lees
Loovens
Mattock (Dielna 34)

Drenthe (Taylor-Fletcher 73)
Semedo
Maghoma (Coke 61)
Helan

Nuhiu
Magure

Magnus Persson, 2014-11-03 12:13