Championship: The Valley, Tis 3 mar kl 20:45
Domare: Simon Hooper
Publik: 14 937

7 Bulot 14 Antonio
38 Bulot

Trots stora skadebekymmer vann Charlton hemma på The Valley mot Nottingham Forest med 2-1 och har nu fyra segrar på de fem senaste matcherna.

Det täta matchandet har tagit hårt på Charltons tunna trupp och till matchen mot Forest saknade man hela sex spelare i Chris Solly, Roger Johnson, Johann Berg-Gudmundsson, Rhoys Wiggins, Johnnie Jackson och Tal Ben Haim, så coach Guy Luzon hade lite att tänka på innan han plockade ut startelvan. In i startelvan kom nu Lawrie Wilson, Callum Harriott och Alou Diarra där kanske bara Diarra var den som tog chansen och visade att han är en klasspelare både som mittback och mittfältare.

Matchen rivstartade direkt då Charlton tog ledningen redan i 7:e minuten då Frederic Bulot skruvade in en frispark, men Forest var med på noterna och kvitterade till 1-1 genom Mikhail Antonio i 14:e minuten.Sedan var det gästerna som var det bättre laget, dock utan att skapa något farligt, så i stället sticker Charlton upp i 38:e minuten och gör 2-1 och återigen var Frederic Bulot målskytt! Men Guy Luzon var inte riktigt nöjd med sin högerkant, där både Callum Harriott och Lawrie Wilson haft problem med snabbe Mikhail Antonio, så han bytte ut båda i paus och in kom Chris Eagles och Andre Bikey och direkt blev det stabilare på högerflanken.

Precis som första halvlek var andra halvlek också en jämn historia, men Charlton fortsatte att spela bra och släppte aldrig till några stora chanser, så det blev till sist en ny seger och nu är vi uppe i fyra segrar på fem matcher. Det gör att vi sprungit i från bottenlagen och även om kanske inte kontraktet är helt säkrat så känns det att vi är nära att få spela Championship fotboll även nästa säsong. Hade vi sedan kunnat göra det med laget vi har nu så hade vi nog haft chans att ta ett steg ytterligare för sedan vi fick in våra nyförvärv i januari så har vi hittat ett större spel vilket också visat sig de senaste matcherna. Framförallt gör det mycket att Stephen Henderson är tillbaka i mål efter sin skada och sedan gör det otroligt mycket att Igor Vetokele fåt en ny lekkamrat i Tony Watt som är en riktigt vass forward.

Så vi räknar in en ny härlig seger och ser fram emot bortamatchen mot Cardiff på lördag !