Matchrapport Charlton - Millwall

Championship: The Valley, Lör 22 nov kl 16:00
Resultat:
0 - 0  (0 - 0)
Domare: Graham Scott
Publik:19 189

Målgörare
   
   
   

Det blev ingen klang och jubelfest när Charlton tog emot Millwall, utan matchen slutade helt rättvist 0-0 och skall vi hänga med i toppen så krävs det nog snart att vi lånar in en forward som kan göra mål, för där har vi vår stora akilleshäl för tillfället.

Det blev ingen klang och jubelföreställning när Charlton och Millwall drabbad samman på The Valley, utan det blev en jämn historia och till sist slutade matchen också rättvist 0-0. Charlton fick ändra om lite när Stephen Henderson blev skadad och in hoppade Nick Pope mellan stolparna och sedan fick även Yoni Buyens kliva av tidigt, men trots detta så var Charlton det något bättre laget i första halvlek, men sedan var det Millwall som tog över lite i andra halvlek.

Det var lite två lag som tog ut varandra och inte många målchanser skapades, men det bästa hade Charlton då George Tucudeans lobb rensades undan på mållinjen i slutminuterna. Men oavgjort blev det och Charltons försvar fortsätter att hålla bra kavlitet, men framåt är det sämre då Igor Vetokele verkar spela lite halvskadad och vi skapar riktigt lite målchanser för tillfället, så förhoppningsvis kommer vi att låna in en forward snart för att lösa våra offensiva problem.

Laguppställning Charlton

Pope

Solly
Ben haim
Bikey
Fox

Gudmundsson (Wilson 88)
Coquelin
Buyens (Harriott 27)
Jackson (Tucudean 83)
Cousins

Vetokele

Laguppställning Millwall

Forde

Dunne
Webster
Beevers
Malone

Martin
Upson (Easter 63)
Williams
Mc Donald

Woolford (Gueye 85)
Gregory ( Fuller 66)

Magnus Persson, 2014-11-26 17:44