Matchrapport Birmingham - Charlton

Championship: St Andrews, Lör 25 apr kl 16:00
Resultat:
 1 - 0  (1 - 0)
Domare: Jeremy Simpson
Publik: 17 775

 

Målgörare
82 Dyer  
   
   

Sista bortamatchen för säsongen blev tyvärr en ganska blek historia och det blev hemmalaget Birmingham som vann med matchens enda mål då Lloyd Dyer nätade i 82 minuten. Nu väntar bara hemmaavslutningen på lördag mot Bournemouth som har säkrat Premier Leauge spel till nästa säsong och det kan ju bli en härlig avslutning på The Valley.

Med bara två matcher kvar att spela av säsongen hade inget av lagen något direkt att spela för då man ligger och simmar runt i mitten av tabellen. Det märktes också på spelet för det var kanske inte den bästa matchen för säsongen och det blir nog ganska enkelt på det viset när man inte har så mycket att spela för.
Men båda lagen försökte, men det varBirmingham som vann rättvist efter att inhopparen Lloyd Dyer gjorde matchens enda mål i 82 minuten.

Nu väntar en sista match hemma motBournemouth på The Valley på lördag, en match som jag hoppades skulle gälla om bortalaget skulle spela upp sig till Premier Leauge eller inte, men efter helgens matcher står det redan klart att Watford och Bournemouth kommer in i finrummet till nästa säsong, för inte kan väl Middlesbrough hämta in 19 mål i sista matchen !? Trillar ur The Championship gör Blackpool, Wigan och tyvärr Millwall, vilket gör att det inte blir några derbyn mot vår granne nästa säsong ! 

Men nu spelar vi klart säsongen på lördag och så får vi se hur ledningen tänker när man skall bygga ett nytt lag till kommande säsong, men först får vi vila oss ett par veckor innan fotbollstarmen börjar trigga i gång igen !

Laguppställning Birmingham 

Randolph

Caddis
Morrison
Grounds
Spector

Davis
Tesche
Cotterill (Dyer 71)
Fabbrini (Thomas 80

Gray
Arthur 

Laguppställning Charlton 

Henderson

Solly
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Buyens
Cousins (Diarra 88
Bulot (Eagles 63)

Vetokele (Church 78
Watt 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-04-28 21:15