Inför matchen Reading - Charlton

Championship: Madejski Stadium, Lör 8 nov kl 16:00

Två lag som har tunt med trepoängare på sista tiden möts på lördag i sista matchen inför landslagsuppehållet. Lördagens match mellan Reading och Charlton ser ut att bli en jämn historia.

Både hemma- och bortalaget kommer till matchen med lite råg i ryggen, Reading efter en stabil 3-0-vinst mot Rotherham och Charlton efter den viktiga poängen i tisdagens 2-2 borta mot Leeds. På de tio senaste matcherna har båda lagen bara vars två vinster, och det ser alltså ut att finnas en viss risk för oavgjort.
 
Reading har en bra trupp men har inte riktigt fått de resultat man kanske väntat sig. Lagets kanske viktigaste spelare just nu är anfallaren Simon Cox, som gjort sju mål på 16 matcher.
 
Charlton kommer till match med nya skadeproblem, denna gång på vänsterbacken Rhoys Wiggins, som har en fraktur i tån. En gissning är att Peeters väljer att sätta Arsenallånet Francis Coquelin på den platsen. Ett annat alternativ är egna produkten Morgan Fox. Solly lär vara tillbaka på högerbacken, och i övrigt påminner laget nog till stor del om tisdagens uppställning.
 
Tre poäng är ingen omöjlighet, men med tanke på att lagen har rätt liknande form kanske det är mer troligt att vi får nöja oss med en poäng åt vardera laget.

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Coquelin

Gudmundsson
Jackson
Buyens
Cousins

Vetokele
Tucudean

Nils-Martin Lundsgård, 2014-11-07 15:38