Inför matchen Middlesbrough - Charlton

Championship: Riverside Stadium, Lör 7 feb kl 16:00

Charlton åker norrut för att möta ett Middlesbrough i superform (1 förlust på 17 matcher) och när man tänker på Charltons usla form så undrar man hur detta skall sluta ? Troligtvis fortsätter vår negativa trend för jag kan inte se att vi skall ha en chans mot ett mycket spelskickligt hemmalag och frågan är ju om nye tränaren Guy Luzon är mannen som kan vända den negativa trenden, eller om vårt fria fall mot Leauge 1 fortsätter !? Vid 1800 tiden i kväll vet vi lite mer om kräftgången fortsätter eller om vi har vänt vår negativa trend !?

Charlton fortsätter sin kräftgång och efter en bra höst med lite häng på en kvalplats uppåt har vi nu åkt kana genom tabellen och just nu ligger vi farligt nära att ligga under strecket för att åka ur och ner till Leauge 1 och nu när vi möter ett Middlesbrough i superform (1 förlust på 17 matcher) så kan väl bara denna matchen sluta på ett vis !?

Charlton fansen visar nu sitt missnöje där Supporters Trust kommer att ha ett möte i nästa vecka där fansen kommer att få vädra vad de tycker, dock dyker ingen från Charltons ledning upp trots att de var bjudna !
Fansen väntade ochså på att man skulle förstärka den tunna spelartruppen innan transferfönstret stängde i måndags kväll och på önskelistan fanns en målfarlig tung forward och en kreativ ytter och vad fick vi då av detta ?
Jo vi fick ju faktiskt in en kontaktslös dåligt tränad mittback på 31 år i Roger Johnson som blev utslängd av Wolverhampton och som inte spelat en match på över ett år, så ni kanske kan förstå att det jäser bland supporterleden där de tycker att ledningen varken bryr sig om klubben eller fansen vilket kanske också bevisas i att det i torsdags bara var 167 Charlton fans som köpt biljett till matchen i eftermiddag, de är helt enkelt jävligt trötta och besvikna på ledningen i deras älskade klubb !

Nye tränaren Guy Luzon har en tuff uppgift och får nog försöka se till att rädda kontraktet, men som det ser ut nu kommer det att bli riktigt tufft och i eftermiddag väntar ett formtoppat Middlesbrough på bortaplan !
Men vi får se om de kan hitta några krafter någonstans på sin resa norrut och i första hand måste vi få i gång vårt anfallsspel för vi gör ju knappt några mål !
Men vågar Luzon spela med två forwards i dag eller kommer de att spela mer defensivt för att försöka plocka en poäng ?
Jag hoppas i alla fall man vågar satsa offensivt och gör ett försök att vinna matchen, men jag tror nog att det kommer att bli en riktigt svår uppgift !

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Wiggins

Gudmundson
Veljkovic
Jackson
Cousins

Watt
Vetokele 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-02-07 09:57