Inför matchen Huddersfield - Charlton

Championship: John Smith's Stadium, Lör 23 aug kl 16:00

Helgens match står mot gamla goda Huddersfield Town, för stunden managerlöst. Lagen har en rik historia av möten sinsemellan och det lär bli en tuff drabbning.

Charlton reser alltså upp till Yorkshire för att ta sig an de blåvitrandiga Terriers. Deras ställföreträdande manager ledde dem till en fin seger mot Reading senast, och det ryktas om att storheter som Patrick Kluivert eller Chris Powell (ja, han) kan tänkas ta över inom en snar framtid. Våra Addicks kommer som bekant med en imponerande start i bagaget efter segrar mot både Wigan och Derby. Bob Peeters har alltså gjort ett gott intryck som manager och de nya Charltonspelarna har också visat sina bättre sidor.
 
Huddersfield har spelare som Conor Coady och Nahki Wells att hålla reda på och överlag en stabil trupp. Charlton känner jag mig fortfarande osäker på men det har ju gått bra hittills och rör sig snarast om att det finns så många intressant alternativ för Peeters än något annat. Laget lär dock vara snarlikt det som spelade i tisdags, kanske något i den här stilen:

Huddersfield borta är alltid svårt, men jag tror att Charlton ska kunna klara minst en pinne. Vi säger 2-1 till Charlton för skojs skull.

Trolig laguppställning

Pope

Solly
Ben-Haim
Bikey
Wiggins

Wilson
Buyens
Jackson
Cousins

Vetokele
Tucudean

Nils-Martin Lundsgård, 2014-08-26 19:45