Inför matchen Derby -  Charlton

Championship: iPro Stadium, Tis 24 feb kl 20:45

Serieledaren Derby borta står på programmet i kväll och kanske kan Charlton med två raka segrar överraska och knipa en poäng !?

Efter en usel svit på 14 raka matcher utan seger har nu Charlton vänt sin negativa trend och har nu två raka 3-0 segrar mot Brentford (hemma) och Wigan (borta), vilket också gjort att vi gjort ett hopp upp i tabellen till en 14:e plats och har nu åtta poäng ner till Millwall som ligger på nedflyttningsplats just nu. Det känns riktigt skönt att vi har kunnat vända fallet neråt och detta gör också att laget och tränaren Guy Luzon får lite arbetsro efter en riktigt tung period på ett par månader.

Men även om vi är lite på gång igen så står vi inför en ruggigt svår uppgift i kväll då Derby borta står på programmet och Steve McClarens lag är ju serieledare och har ju också en gammal Charlton legend i Darren Bent på topp med ruggig form och han har nu gjort sju mål på åtta matcher ! Men även om Derby är starka och gör mycket mål, så släpper de även in en del mål vilket kanske öppnar upp för våra forwards Igor Vetokele och Tony Watt som visat bra form.

På skadelistan hittar vi Johnnie Jackson, Rhoys Wiggins, Milos Veljkovic och Franck Moussa, medan Jordan Cousins som fick en smäll senast mot Wigan kanske kan start igen !? Men sedan har vi ju på pluskontot Chris Eagles som gjorde debut i lördags och Alou Diarra, men troligen får de starta på bänken i kväll och jag tror på följande startelva:

Gå nu in och jobba hårt Charlton och Våga Vinn !  

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Buyens
Cousins
Bulot

Watt
Vetokele  

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-02-24 19:35