Inför matchen Charlton - Wolverhampton

Championship: The Valley, Tis 16 sep kl 20:45

Toppmöte mellan trean Wolves och vårt femteplacerade Charlton. En spännande utmaning för Peeters och hans lag efter den knappa segern mot Watford i helgen.

Charlton är tillsammans med Nottingham Forest ligans enda obesegrade lag och har därmed haft en förvånansvärt bra start under nye managern Peeters. Det är imponerande att så många nya spelare verkar ha hittat varandra så fort, och det är bara att hoppas att detta håller i sig. Lördagens blytunga seger mot Watford är nu historia och ikväll står ännu ett topplag för motståndet, Wolverhampton Wanderers. De gjorde en fantastisk säsong under Kenny Jackett i League One förra året och står efter sex omgångar på en poäng mer än Charlton. Två viktiga och målfarliga spelare att se upp för är McDonald och Sako.
 
Peeters har säkert en del att fundera på när det gäller startelvan för Addicks ikväll, men Gudmundsson lär ju utgå efter att han rev upp sin skada mot Watford. Även Solly känns tveksam, han spelar sällan två matcher på en vecka. Lawrie Wilson gjorde som alltid ett gott intryck mot Watford och kanske t.o.m. ersätter Solly. I stort lär väl laget dock vara rätt likt det som spelade i lördags.

Mot tre nya poäng ikväll! 2-1 till Charlton tippar jag.

Trolig laguppställning

Henderson

Gomez
Bikey
Ben Haim
Wiggins

Wilson
Jackson
Buyens
Cousins

Tucudean
Vetokele

Nils-Martin Lundsgård, 2014-09-16 16:59