Inför matchen Charlton - Watford

Championship: The Valley, Lör 13 sep kl 16:00

I eftermiddag spelas det en riktig höjdarmatch i sydöstra London, där Charlton tar emot Watford och det är ju två lag som startat årets seriespel riktigt bra. Charlton är obesegrade i ligaspelet och hemma på The Valley har det bara blivit vinster (liga+ligacup). Men nu väntar en riktigt svår match mot ett topptippat Watford och nu får vi kanske se om det kanske kan bli så att Charlton detta året kan hänga med i tabelltoppen, eller om vi startat över förväntan och kanske faller tillbaka en del, men vi hoppas så klart på vinst och att vårt Charlton för en gång skull kan göra oss luttrade fans stolta och lyckliga !

Charlton har ju startat seriespelet riktigt bra (trots att de var bottentippade av alla !) och är hittils obesegrade i liga och cupspel hemma på The Valley och det är ju ju tippade topplagen Wigan och Derby som vi besegrat på hemmaplan, så det har för en gångs skull startat bra för vårt kära Charlton.

Nu ställs man mot ett starkt Watford, men kan bara Charlton fortsätta att spela som i början på säsongen så skall det inte vara omöjligt att vinna även denna match. Enda frågetecknet är om vår isländsk hårding Johann Gudmundsson kan spela då han fick en tuff tackling när Island vann mot Turkiet i veckan, men skulle han missa matchen så hoppar troligen Lawrie Wilson in från start.

Matchen visas på TV 10 kl 1600 och jag tror på en jämn och tuff match där Charlton vinner med 2-1 efter mål av Igor Vetokele och Lawrie Wilson.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Wiggins

Gudmundsson
Buyens
Jackson
Cousins

Tucudean
Vetokele

Magnus Persson, 2014-09-16 16:59