Inför matchen Charlton - Sheffield W

Championship: The Valley, Lör 1 nov kl 16:00

Efter den tunga förlusten förra helgen mot Fulham gäller det nu för Charlton att studsa tillbaka och plocka en trepoängare när Sheffield W gästar The Valley. Bob Peeters har dock lite skadeproblem där Joe Gomez och Frederic Bulot är borta och Igor Vetokele och Johann Berg Gudmunsson frågetecken även om de har tränat i veckan. Detta är två lag som började säsongen bra, för att sedan falla tillbaka under hösten, så nu gäller det att åter samla styrkorna och börja plocka lite poäng om man inte skall falla i tabellen. Jag tror att Charlton vinner i dag med 2-1 där Igor Vetokele kommer in från bänken för att göra det matchavgörande målet ! Våga vinn Charlton !

I eftermiddag möts två lag som startade säsongen riktigt starkt för att sedan dala lite efterhand, men även om Charlton inte spelat bländande den senaste tiden så har man i alla fall spelat till sig en del poäng, vilket varit en stötte bristvara för gästande Sheffield W som inte vunnit på sex  omgångar och som inte gjort något mål framåt på de tre senaste matcherna.

Bob Peeters har haft skadeproblem i en redan tunn trupp och det bättrades ju inte på då Michael Morrison nu blev utlånad till Birmingham, vilket man kan förstå att Morrison var sugen på då han förra säsongen spelade nästan alla matcher från start och denna säsongen varit fastfrösen på avbytarbänken !
Borta till dagens match är fortfarnade Joe Gomez, Simon Church och Frederic Bulot, medan Igor Vekokele och Johann Berg Gudmundsson som båda tränat i veckan troligen sitter på avbytarbänken i dag.

Troligen lär det då bli så att Charlton återigen startar med ett 4-4-1-1 system då man ju inte har så många forwardsalternativ (en inlånad forward hade inte varit helt fel !) och det lär bli Franck Moussa som blir understöd till George Tucudean på topp.
Sedan får vi se hur mycket Igor Vetokele kan spela och om unge Karlan Ahearne-Grant (17 år) som kom in mot Fulham också får chansen i dagens match !?

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Wiggins

Wilson
Buyens
Jackson
Cousins
Moussa

Tucudean

Magnus Persson, 2014-11-01 09:50