Inför matchen Charlton - Millwall

Championship: The Valley, Lör 22 nov kl 16:00

Då var det åter derby mot Millwall, en av våra minst önskade motståndare när det gäller statistik för där är vi underlägsna, men nu har vi ett riktigt bra lag som kan matcha grannen och förhoppningsvis kan vi plocka tre poäng och hänga med i jakten på en plats till finrummet i Premier League (om nu någon kommer i håg när vi var med i finrummet !?). Förhoppningsvis blir det tre pinnar och fortsatt toppjakt !

Charlton möter i eftermiddag grannen Millwall hemma på The Valley och frågan är om vi denna gången kan skaka om laget som är lite av en akilleshäl för hemmalaget !? För vad säger ni om följande, Charlton har inte vunnit mot Millwall på nästan tjugo år, man har inte gjort ett mål på de senaste fem derbyna och Millwall har vunnit tre gånger så många matcher som Charlton!

När ni nu läser detta så förstår ni kanske att just Millwall passar oss riktigt illa! Sedan har man ju förra säsongens match på näthinnan, där Charlton var dåliga, Millwall kanske ännu sämre, men till sist skjuter Millwall ett skott som via en Charlton back går i mål och gästerna åkte hem till The Den med tre poäng i en match där ingen var värd några poäng allas !

Men i år har Charlton ett starkare lag och till dagens match är ju bara Rhoys Wiggins borta, medan det är frågetecken för Frederic Bulot som spelade landskamp i onsdags och Igor Vetokele som ju tyvärr har lite problem med en sträckning i låret, för med Vetokele i laget så ökar våra chanser dramatiskt då han definitivt är vår bästa forward.Så vi håller tummarna för att Bob Peeters kan mönstar det lag han vill och att vi för en gång skull kan plocka tre pinnar mot grannen Millwall!

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Ben Haim
Bikey
Fox

Gudmundsson
Buyens
Jackson
Cousins

Harriott
Vetokele

Magnus Persson, 2014-11-21 21:37