Inför matchen Charlton - Fulham

Championship: The Valley, Tis 7 apr kl 20:45

Charlton spelar sitt andra derby på fyra dagar då Fulham gästar The Valley. Ett Fulham som behöver poäng för att säkra kontraktet och för Charltons del är det bara äran att spela för då man simmar runt i ingenmansland, men efter förlusten senast mot Millwall tror jag att man är revanschsugna, så förhoppningsvis kan vi plocka en trea i kväll ! Våga vinn Charlton ! 

Charlton som har haft bra form de senaste månaderna förlorade tyvärr lokalderbyt motMillwall i fredags med 2-1 och det var kanske inte vad vi hade förväntat oss då vi hade bra form och självförtroende innan denna match.
Tyvärr ställde en tidig utvisning på Chris Sollytill det, men ttrots att vi spelade med bara 10 man i ca 60 minuter så gjorde laget en bra insats, men till sist orkade man inte distansen ut.
Men nu får vi ta nya tag och i kväll gästarFulham The Valley och det är ett lag som är i poängbehov för att försöka säkra kontraktet, men för Charlton finns bara äran att spela för då man simmar runt i mittenträsket.

Förhoppningsvis är laget nu riktigt revanschsuget efter den snöpliga förlusten i söndags, men det som stör är att coach Guy Luzon återigen får stuva om i laget då han har en hel uppsjö med avstängda och skadade spelare.
Men nyckelspelare som Stephen Henderson, Johann Gudmundsson, Jordan Cousinsoch Tony Watt finns att tillgå så jag tror och hoppas på seger och tippar 2-1 och kan tänka mig följande startelva

Trolig laguppställning

Henderson

Gomez
Bikey
Johnson
Fox

Gudmundsson
Cousins
Diarra
Eagles

Watt
Vetokele  

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-04-07 18:10