Inför matchen Charlton - Birmingham

Championship: The Valley, Lör 4 okt kl 16:00

Obesegrade sjätteplacerade Charlton tar emot ett pånyttfött Birmingham City som återfinns på en sjätteplats. Kan Peeters och hans mannar förlänga sin fina resultatrad?

Senaste omgången bjöd på fina resultat för Charlton såväl som gästerna imorgon lördag, Birmingham. Som bekant snodde Charlton med sig tre poäng hem från Carrow Road efter 1-0 mot Norwich, medan Birmingham åkte till the New Den och slog Millwall med 3-1. Birmingham har bara skrapat ihop två segrar under säsongen, och våra Addicks lär inte vilja bjuda dem på den tredje. Tio raka matcher utan förlust i serien kan mycket väl bli elva imorgon.
 
Birmingham kommer med en liten budget och åtminstone en Charltonbekanting: målvakten Darren Randolph, som hjälpte till att med nöd och näppe hålla laget kvar i Championship förra säsongen. Charlton lär ställa upp lite annorlunda jämfört med förra veckan. Tal Ben Haim är borta av religiösa skäl, till exempel. I övrigt kanske laget är liknande, även om Solly förmodligen återvänder som högerback. Gomez och Morrison får slåss om Ben Haims plats. Jag går helt på Charltonlifes linje om trolig uppställning:

Tre poäng imorgon? Spelar laget hälften så bra som i tisdags ska de klara oavgjort, så det finns goda förhoppningar, såvida inte Birminghams urladdning borta i Bermondsey får en repris i SE7.

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Morrison
Bikey
Wiggins

Cousins
Buyens
Jackson
Bulot

Vetokele
Tucudean

Nils-Martin Lundsgård, 2014-10-06 15:51