Inför matchen Bolton - Charlton

Championship: Macron Stadium, Tis 14 apr kl 21:00

En match i Mttens rike mellan två lag som inte har annat att spela för än äran. Båda lagen är fömodligen besvikna på utgången av säsongen, det lag som är mest motiverade tar flest poäng. 

Efter en kraftig rusch uppåt i tabellen under februari och mars stagnerade Charltonunder/efter påsk med en förlust och två oavgjorda. Nu styrs kosan till det norra Midlandsområdet där de ställs emot ett annat mittenlag, Bolton. Såledels en match i Mittens rike.

Båda lagen dras med några skador men kan i stort sett ställa upp med ordinarie manskap, åtminstone jämfört med de senaste matcherna. För Charltons del kan det fortfarande vara frågetecken för Chris Solly vars knä inte är helt kurant ännu och därför inte brukar få spela mer än två matcher på varje åttadagarsperiod.

Charltons form är alltså något vacklande trots att de bara har tre förluster på de tio senaste omgångarna. Bolton har en förlust mer men betydligt fler oavgjorda och därmed färre vinster. Det mesta talar för att det här blir en oavgjord tillställning om inget exceptionellt matchavgörande inträffar, 1-1?

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Gomez
Johnson
Fox

Gudmundsson
Buyens
Cousins
Diarra

Watt
Vetokele

Artikeln skriven av Lars Liljegren, 2015-04-14 20:33