Inför matchen Blackpool - Charlton

Championship: Bloomfield Road, Tis 17 mar kl 20:45  

Det hårt pressade Blackpool står för värdskapet denna tisdagkväll. Ett Charlton i hyfsad form hoppas kunna studsa tillbaka från förlusten mot Blackburn senast, men det kan bli svårare än det ser ut på pappret. 

Blackpool är storstilad jumbo i The Championship och behöver närmast ett mirakel för att rädda sig kvar. Det skiljer 18 poäng upp till strecket och Rotherham/Fulham. Charlton har å sin sida 14 poäng till godo utan att hamna på nedflyttningsplats. Lika många poäng är det upp till Premier League-kvalet, som ser rätt avlägset ut vid det här laget.

Motståndarsidan har inte så mycket att skylta med, men David Perkins, som var tongivande i Barnsley, ser ut att bli det största hotet mot våra Addicks i den här matchen. Till sin hjälp har han framför allt underskattningen. Blackpool spelar trots allt hemma och måste åtminstone försöka rädda äran, även om kontraktet förmodligen är förlorat.

Det går ungefär lika bra för Blackpools plan som för laget, vilket innebär att Guy Luzon kanske får vila Chris Solly. Hans mesiga knän lär inte tåla att springa runt på den leråker som Bloomfield Road blivit. Kanske Gomez får ta hand om hans kant? Det är i vanlig ordning svårt att sia om truppen, men jag kan tänka mig att den ser ut ungefär så här: 

Trolig laguppställning

Henderson

Gomez
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Buyens
Cousins
Eagles

Watt
Vetokele  

 

Nils-Martin Lundsgård, 2015-03-17 17:34