League One: Molineux , Lör 20 Okt kl 16:00
Domare: R Beeby
Publik: 24 000

46, J Bothroyd
85, K Henry

Wolverhampton stoppade Charltons svit på åtta matcher utan förlust. 0-2 på bortaplan och Chris Powell skadad. Det här var ingen bra dag.

Nä, det blev inte nio raka. Efter tv-förlusten mot Stoke hade Charlton åtta raka matcher utan förlust. Men där stannade det. Wolverhampton besegrade Charlton hemma med 2-0. Mål direkt i inledningen av andra halvlek av Jay Bothroyd och med fem minuter kvar avgjorde Karl Henry tillställningen och Charlton blev helt utan poäng.

Samtidigt vann Watford som nu har ryckt ifrån i tabellen. Det var ingen bra dag det här. Redan i allra första spelminuten fick Chris Powell en stämpling på foten och blev omplåstrad. Han höll ut till 36:e minuten innan han tvingades bryta. Tveksamt om han kommer till spel i tisdagens match mot Plymouth. Sen att Jay Bothroyd, sex mål på 25 matcher för Charlton nyligen, fick göra mål i allra första minuten av andra halvlek. Nej, Charlton var uppenbart inte på tårna denna dag. Det var första gången denna säsong som Charlton blev mållösa.

Första halvlek dominerades av Charlton och andra av Wolves. Bollinnehavet var jämnt fördelat men skottstatistik och hörnstatistik var till Charltons fördel. Men närmare än en hyfsad nick av Iwelumo och några halvfarliga skott från Darren Ambrose kom inte Charlton. Målet i inledningen av andra halvlek tog udden av Charlton som denna gång inte lyckades kämpa sig tillbaka som de så framgångsrikt gjort några gånger tidigare. Istället kunde Karl Henry förvalta ett inlägg från Bothroyd och sätta spiken fem minuter före full tid.

Det här är Championship, mycket kämpa och slita, hårt spel, absolut ingenting gratis. Det handlar så jäkla mycket om inställning och Charlton var inte på denna eftermiddag. Båda målen föregicks av slarv. Det första av Bougherra som var slapp i markeringen. Bougherra var för övrigt sjuk dan före match och var tveksam till spel. Skulle kanske stannat kvar i sjuksängen.

Charlton kom till spel med exakt samma uppställning som senast hemma mot Barnsley. Skadan på Powell i första halvlkek gjorde att Sam Sodje fick hoppa in som högerback och Danny Mills fick flytta över till vänsterkanten. Det stökade till det en aning.

Med 20 minuter kvar gjorde Pardew ett dubbelbyte och kastade in Todorov och Thomas istället för Bougherra och Ambrose, men det gjorde föga skillnad, Danny Mills blev konstant utbuad av hemmapubliken. Orsak ? Ingen aning.

Inte ens Andy Reid kom upp i normal kapacitet. Trots rapporter om strålande spel i landslagsuppehållet var han denna eftermiddag ganska anonym, hårt hållen av Wolves mittfält. Men det är en lång resa det här, och detta var en av det svåraste bortamatcherna.

Nu väntar Plymouth hemma på tisdag och då vill jag se bättre inställning, lite mer flyt och tre poäng.