League One: Kingston Communications Stadium , Tis 2 okt 16:00
Domare: A Taylor
Publik: 15 001

90, S McPhee 41, L Varney
89, C Iwelumo

Charlton vann den tuffa bortamatchen mot Hull City med uddamålet 1-2 efter mål av firma Varney & Iwelumo.

Charlton kom till spel med samma lag som spelade 1-1 borta mot Covenrty i lördags och hemmalaget Hull gjorde bara en ändring jämfört med helgens match där Bryan Hughes tog plats på mittfältet i stället för Jay Jay Okocha som inte ens var med i gårdagens 16 mannatrupp.

I första halvlek var det lite fördel Hull som spelade typiskt brittiskt med i bland lite väl tufft spel och Charlton hade svårt att få i gång sitt eget spel även om man slet och jobbade kopiöst.<BR>Det hettade dock till i slutet på halvleken där först Charlton gjorde 0-1 i 40:e minuten då Boaz Myhill släpper en retur på en Andy Reid frispark och som en hök är Luke Varney framme och rullar in bollen i mål.&nbsp;Minuterna senare blir det ett jättegruff med 18 spelare inblande, men huvudpersoner var Hulls kapten Ian Ashbee och Charltons Lloyd Sam som båda fick rött kort direkt. 0-1 i halvtid kanske inte var befogat, men i andra skulle det bli bättre spel från Charltons sida som började dominera allt mer och troligen gynnades av utvisningarna mer än Hull.

Framförallt Andy Reid firade stora triumfer på mitten när han fick lite mer utrymme och var kung på banan i andra halvlek. Hull skapde väldigt litet och det var nästan bara Charlton i andra akten där Danny Mills prickade ribban innan Chris Iwelumo gjorde 0-2 i 88:e minuten snyggt framspelad av Zheng Zhi. Att sedan Hull reducerar till 1-2 genom Stephen McPhee i sista minuten kan vi bjuda på, likaså de 10 övertidsminuter huvuddomaren på något vis hittade trots att fjärdedomaren visade en skylt på 4 minuter !!!

Men det kan vi lägga bakom oss nu och på de två svåra bortamatcherna mot Coventry och Hull inbringade vi fyra poäng vilket är riktigt bra. Härnäst väntar Barnsley på The Valley på lördag med förhoppningar om tre nya pinnar med undertecknad och tretton andra Swedish Addicks på plats.