Championship: The Valley , Lör 22 sept kl 16:00
Domare:S Tanner
Publik: 21 918

18, C Iwelumo
23, Luke Varney

Charlton är tvåa i tabellen efter mycket säkra 2-0 hemma mot Leicester i lördags.

Charlton vann en stabil seger hemma mot Leicester med 2-0. Under fem lyckosamma minuter i första halvlek gjord Chris Iwulemo och Luke Varney varsitt mål. Leceister var aldrig nära.

Med 14 poäng efter sju matcher har Charlton fått den start vi hoppats på. Nu tvåa i tabellen och förtroendeingivande spel. Det här bådar gott inför fortsättningen.

Alan Pardew valde att starta med exakt samma startelva som i 2-0-segern mot Norwich i onsdags. Det innebar att vår bäste målskytt så här långt, Todorov, fick starta på bänken. Och just framåt ser Charlton mycket starka ut för tillfället. Det är stenhård konkurrens och anfallsduon i lördags tog verkligen chansen. Mycket roligt att Luke Varney i sin andra match från start fick göra sitt första mål. Han gjorde allt rätt i onsdags utan att näta, men nu satt den. Han är köpt för £2.5 miljoner för att göra mål och lördagens kasse lättade nog på trycket. Jag själv har stora förväntningar på Varney, och han har inte gjort mig besviken ännu.  Men målskyttet inleddes av Chris Iwulemo som från nära håll tryckte in en volley i 18:e minuten. Ett långt inkast skarvades av Zheng Zhi innan bollen nådde Big Chris. Fem minuter senare var det dags för Luke Varney som höll sig framme. Ett inlägg från Danny Mills nådde Iwulemo som nickpassade fram till målskytten Varney. 2-0.
Stephen Clemence hade ett hyfsat långskott på Nicky Weaver men det här var Charltons match.

Kishishev, med över 200 matcher för Charlton, fick göra inhopp för gästerna i andra halvlek. Han fick ett varmt mottagande och hade, trot eller ej, ett skott på mål. Jag gillar Kish.

En annan spelare som gjorde en toppinsats var José Semedo. Portugisen har blivit  självskriven som defensiv mittfältare och gjorde nu sin allra bästa match hittills för Charlton. Efter matchen jämförde Parew Semedo med Claude Makelele i Chelsea, deras spelstil påminner mycket om varandra.

Det är flitigt matchande nu. På tisdag bortamatch mot Luton Town i ligacupen. Alan Pardew kommer att vila det flesta spelarna. Fokus ligger på ligaspelet, inget snack om den saken.

Det här ser bra ut, och snart är Yassin Mouaoutakil och Matt Holland tillbaka. Kanske redan på tidag. Angenäma problem för Pardew.