Inför matchen Hull - Charlton

Championship: Kingston Communications Stadium , Tis 2 okt kl 20:45

Efter oavgjort borta mot Coventry i helgen är det åter bortamatch på schemat för Charlton som i kväll ställs mot Hull City.

Matcherna avlöser varandra i The Championship och i kväll spelar vårt Charlton borta mot Hull City på KC Stadium. Efter sin mardrömsresa senast till Coventry, som tog sju timmar med buss, valde nu Charlton att åka upp till Hull redan i går för att ladda upp i lugn och ro.

Hull City
Hull City som räddade kontraktet först i sista matchen förra säsongen har denna säsong startat bättre och för tillfället parkerar man på en 11:e plats med 11 inspelade poäng. Senast vann man enkelt hemma mot Ipswich med 3-1 och målskyttar då var forwardsduon Henrik Pedersen och Dean Windass, en duo som inbringar imponerande 69 år i hop (Pedersen 31 och Windass 38) !<BR>Där får vi se upp för fortfarnade håller dessa herrar bra klass och i övrigt har man klasspelaren Jay Jay Okocha på mittfältet och när han vill lira fotboll är han riktigt bra, dock är det inte alltid han är så sugen på att spela så vi får hoppas det är en av dessa dagar i kväll.

Annars hittar vi även två bekanta ansikten i Hulls tröja i Bryan Hughes som spelade hos oss förra säsongen och sedan även mittbacken Michael Turner som hittade till Hull via Brentford och Turner är en spelare jag gärna sett i Charltontröjan i stället i kväll då han mognat mycket i sitt spel de senaste säsongerna och förra säsongen blev han framröstad till bästa spelare i Hull. Enda problemen för hemmalaget är skador på en trio spelare i Ryan France, Nick Barmby och John Welsh medan det är lite osäkert om Caleb Folan kan spela redan i kväll efter sin fotskada ?

Charlton Athletic
För Charltons del innebar det oavgjorda resultatet senast mot Coventry borta att man trillade ner ett pinnhål till tredje plats med 15 poäng. Visst var det lite tungt att tappa två poäng senast efter Coventrys sena kvittering, men oavgjort var ganska rättvist i en jämn match. På skadefronten hittar vi bara Ben Thatcher, så i övrigt har Alan Pardew ett helt smörgådsbord av spelare att välja på, men troligen lär han inte ändra så mycket från lördagsmatchen. Chris Powell sviktade lite senast på sin vänsterbacksplats, men frågan är vem som kan ersätta honom nu när Thatcher är skadad? Danny Mills har ju spelat bra som högerback och det gjorde ju även Yassin Moutaouakil innan han blev skadad, men kan någon av dessa två herrar spela vänsterback ?

Mittbacksparet har ju även diskuterats tidigare, men Jon Fortune och Madjid Bougherra har nu spelat allt bättre de senaste matcherna så Sam Sodje och Patrick Mc Carthy får nog återigen nöta bänk. Matt Holland är tillbaka i speldugligt skick och frågan är om han får en plats i startelvan redan i kväll eller om vi fortsätter lira med Andy Reid, Jose Semedo, Zheng Zhi och Lloyd Sam på mitten? Där finns ju även Darren Ambrose och Jerome Thomas att tillgå som båda fick se sig vara utanför 16 manna truppen senast. Även på forwardssidan finns det flera alternativ, men jag tror vi startar matchen med Chris Iwelumo och Luke Varney som senast.

I mål, som vanligt, Nicky Weaver. Det kommer att bli tufft i kväll, men jag tror och hoppas på minst en pinne och tippar oavgjort 1-1 !

Come on Charlton !

Trolig laguppställning

Weaver

Mills
Bougherra
Fortune
Powell

Sam
Reid
Semedo
Zhi

Iwelumo
Varney

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2007-10-02