Inför matchen Charlton - Sheffield United

Championship: The Valley , Tis 27 Nov  kl 21:00

Efter fyra raka segrar tar Charlton i kväll emot Sheffield U hemma på The Valley och målet måste vara att vi spelar hem en ny trepoängare.

Just nu flyter det på bra för Charlton som efter fyra raka segrar och noll insläppta mål på dessa matcher hakar på serieledande Watford i en tabell som börjar bli alltmer utspridd. För gästande Sheffield United har det gått lite sämre och en mittenplacering var väl knappast vad klubben som precis som oss själva trillade ur Premier Leauge förra säsongen räknat med.

Gästerna med Bryan Robson vid rodret har spelat in 21 poäng och ligger just nu på en 15:e plats tio poäng efter Charlton på tredje plats. Man har haft svårt hela hösten med att få något flyt i spelet och det enda positiva är väl annars forwarden James Beattie som hittils gjort elva mål, vilket gör att han leder skytteligan. För United gäller det nu att inte tappa mer om man vill hänga på topplagen och framförallt måste man bli jämnare och börja vinna matcher även när man spelar dåligt. Formen är väl sisådär och på de fem senaste matcherna har man vunnit två och i senaste omgången i lördags blev det förlust hemma mot Plymouth med 0-1. På skadelistan hittar vi bland annat Rob Hulse, Lee Hendrie och Derek Geary.

För hemmalaget finns det inte mycket moln på himlen för tillfället och en tredje plats med häng på ledande Watford är helt okej. Spelmässigt kanske det inte alltid stämmer till 100% i varje match, men det spelar ju mindre roll när vi vinner våra matcher. Största problemet för dagen är nog vilket lag Alan Pardew skall ställa på benen nu när våra skadade spelare börjar komma tillbaka. Men troligen får vi se samma startelva som vann senast mot Preston och det gör att spelare som Chris Powell, Darren Ambrose, Matt Holland, Luke Varney och Madjid Bougherra i så fall inte startar matchen i kväll. Men vi får se om Pardew återigen använder en 4-5-1 uppställning som varit framgångsrik senaste tiden med Chris Iwelumo ensam på topp eller om han väljer att spela 4-4-2 med Varney sidan om big Chris.

Matchen lär bli en jämn tillställning, men ett Charlton med stort självförtroende lär ligga bra till för en ny seger även om Sheffield United lär bli en svår nöt att knäcka , så tipset blir 1-0 efter mål av Andy Reid.

Come on Charlton !

Trolig laguppställning

Weaver

Mills
Sodje
Fortune
Basey

Sam
Zhi
Semedo
Reid

Thomas
Iwelumo

Artikeln skriven av Magnus Persson , 2007-11-27