Inför matchen Charlton - Burnley

Championship: The Valley , Lör 1 Dec kl 16:00

Efter förlusten senast mot Sheffield United är det ett revanschlystet Charlton som i eftermiddag tar emot Burnley.

Det låter som en enkel match med Burnley på hemmaplan, men det kan bli nog så svårt och efter Burnleys seger senast borta mot Watford inser nog alla att det kan bli nog så knivigt att knipa alla tre poängen i eftermiddag.

Gästerna Burnley har sin andra mtach i London denna veckan och i tisdags gick det ju bra, så fansen har nog förhoppningar om lite poäng även i eftermiddag. Bortalaget började säsongen bra för att sedan dala i tabellen och ligger nu elva och efter att Steve Cotterill blivit sparkad som manager leder nu skotten Owen Coyle laget som för mig är ganska okänt. Men ett par namn känner jag till i Kyle Lafferty som nätade för Nordirland mot Sverige på Råsunda och måltjuven Andy Gray.

För Charltons del hoppas man att man nu slickat såren efter förlusten i tisdags och åter visar att man kan plocka tre poängare på The Valley där man även möter Ipswich och Hull innan jul. På bortaplan möter man West Bromwich och Cardiff och förhoppningsvis spelar man hem minst tio poäng på dessa matcher. Grant Basey blev skadad i tisdags och det innebär att man får ändra i backlingen, men till skillnad från Burnleys tunna trupp så har ju Alan Pardew alternativ på alla platser.

Come on Charlton ! 

Trolig laguppställning

Weaver

Moutaouakil
Fortune
Sodje
Mills

Reid
Semedo
Zheng
Sam

Varney
Iwelumo

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2007-12-01