Premier League: Old Trafford, Lör 3 Maj kl 16:00

11, Beckham 13, Jensen
32, van Nistelroyy
37, van Nistelroyy
53, van Nistelroyy

Charlton kunde tyvärr inte störa Manchester United på Old Trafford och nu väntar Fulham hemma i sista matchen på lördag med en topp tio placering som mål!

BBeklagar först att matchrapporten är så sen, men jag har varit bortrest i helgen och kom hem först under måndagen. Sedan vill jag även gratulera Manchester United till ligaguldet och jag tycker de har visat att de är värdiga vinnare av titeln efter en helt suverän vårsäsong.

Charlton hade tyvärr inte mycket att hämta i matchen på Old Trafford och hemmalaget vann också helt rättvist med 4-1. Visst gjorde man en ganska bra insats, men med den form United håller nu så vet jag inte vilket lag som skulle ha kunnat stoppa dem i lördags. Hemmalaget tog också ledningen tidigt när David Beckham gjorde 1-0 i 11:e minuten. Charlton kvitterade efter strul av Roy Carrol och Roy Keane, där Claus Jensen kunde rulla in 1-1 i tom bur när 13 minuter hade gått av matchen. Men inte ens detta kunde störa United och sedan satte van Nistelrooy show igång. Innan halvtid gjorde holländaren både 2-1 och 3-1, för att sedan definitivt döda matchen med sitt tredje mål för dagen och 4-1 för United när klockan visade 53 minuter.

Sista halvtimman av matchen var ganska sömnig och båda lagen väntade nog mest på att domaren skulle blåsa av. Trots förlust en godkänd insats av Charlton som tyvärr inte kunde skaka United, men vi får hoppas att vi kan höja vårt spel ett snäpp till nästa säsong så kanske vi kan matcha de bästa lagen lite bättre. Som det blev i år så har vi dubbelförluster mot United, Arsenal, Newcastle och Chelsea. Nu återstår det bara en match av årets Premier Leauge och för Charltons del innebär det Fulham hemma till helgen. En match som inte betyder så mycket, men jag hoppas att vi kan spela till oss en vinst och att vi kommer bland de tio bästa lagen i ligan. Det skulle vara skönt med en snygg avslutning på The Valley och jag tror att vi kan få en revansch för våra två förluster mot Fulham tidigare i år i ligan och FA cupen.