Ligacupen: The Valley, Tis 1 Okt kl 20:45

Johansson Robinson
Fortune McNiven
Louis

Ingress, kort inledning om 2 - 5 rader

Säsongen har börjat dåligt för Charlton och som om det inte skulle vara nog så åkte man ut i Worthington cup mot div III laget Oxford United hemma på The Valley. Efter full tid och förlängning stod det 0-0, men efter straffar stod bortalaget Oxford som vinnare med 5-6.

Så efter denna usla säsongstart så drog ett div III lag definitivt ner rullgardinen för Charlton och man undrar hur vi skall kunna vända denna dåliga trend. Trots att hemmalaget hade ett otroligt tryck på Oxford första halvlek så lyckas man som vanligt inte göra mål.

Det radades upp målchans på målchans och ett lag som har 30 skott på mål utan att lyckas få in bollen har nog aldrig tidigare förlorat en match, men Charlton lyckades ! Jag läste det själv flera gånger innan jag förstod hur många chanser man bommat, 30 målchanser utan att göra mål måste vara rekord ?

Vi skall inte närmare gå in på vem eller vilka som var kålsupare, utan alla måste ta sitt ansvar och nu visa att de vill spela i PL, för fortsätter det så här så kommer vi garanterat att trilla ner i div I. Manager Alan Curbishley har tidigare kommeterat lagets dåliga prestationer med att det möjligen kommer att bli vissa spelare som får lämna Charlton. De kostar klubben så mycket pengar i lön att man kan begära mer av spelarna än vad de hittils visat.

Om vi återgår till matchen så gjorde Oxford en otroligt stark insats och kämpade i 120 minuter som galärslavar. Man var tillbakatryckta större delen av matchen, men i andra halvlek jämnade man ut spelet lite och vaskade fram ett par fina chanser. Men inga mål efter 90 minuter och efter förlängningen var det också mållöst, trots att Charlton haft ett par mycket bra chanser även i förlängningen.

Kiely, Kishishev, Rufus, Fish(96), Fortune, Johansson, Jensen, Mustoe(46), Konchesky, Euell, Bartlett(69). Avb: Brown(96), Svensson(69), Robinson(46),