Bli medlem i Swedish Addicks!

Vill du också stödja Charltons svenska supporterklubb? Vår supporterverksamhet är den ena av Charltons två officiella supporterklubbar utanför Storbritannien, den andra finns i Australien. Swedish Addicks är en ideell förening som gör sitt bästa för att stödja Charlton och kunskapen om klubben. Majoriteten av medlemsavgifterna går till sponsring, främst spelartröjor, samt nödvändiga utgifter för att bekosta hemsidan.

Kostnaden är 200:-/år per person och 300:-/år för familjer. Vi arbetar successivt för att utveckla klubbverksamheten, för närvarande anordnar vi resor till någon av Charltons matcher en gång per säsong.

Vill du vara med och stödja arbetet för att öka kunskapen om Charlton i Sverige/Skandinavien och samtidigt få möjligheten att komma i kontakt med likasinnade runt om i regionen? Fyll i formuläret nedan och sätt in pengarna på Handelsbanken, kontonummer 6129 - 721 762 778. Vänligen kontrollera hur kontonumret skall anges då bankerna har olika rutiner för hur andra bankers kontonummer skall skrivas.

Det går också bra att Swisha medlemsavgiften till 070-786 14 34, glöm inte skriva vem avgiften kommer ifrån.

 


  • Om annat än Sverige
  • Enskilt eller Familj